Правоохоронці встановили, що 12 травня ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення від таксиста про те, що на вулиці Гаванній четверо громадян напали на нього та застосували газовий балончик дратівливої дії. На виклик чоловіка виїхав екіпаж патрульної поліції. Компанію молодих людей, до якої входила дівчина та троє чоловіків, з місця події було запрошено до територіального підрозділу поліції. Як з’ясувалося, конфлікт відбувся через відмову таксиста везти п’яних пасажирів.

У райвідділку дівчина поводилася агресивно, кидалась у бійку до поліцейських, розбила віконне скло на контрольно-пропускному пункті, на вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагувала. Відносно неї були складені декілька протоколів за ст. 173 та 185 КУпАП, а також протокол про адмінзатримання. Крім того, відносно одного з чоловіків склали протокол за ч. 3 ст. 178 КУпАП.

Наступного дня до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Грецькій вночі дівчину побили працівники ТЦК та СП. За інформацією від органів охорони здоров’я, їй спричинено закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки.

Сама потерпіла із заявою у правоохоронні органи не зверталася, на телефонні дзвінки дізнавача не відповідає і вдома не з’являється, – зазначили

Останні новини

Дивитися все