Поїзд-кухня відправився у свій перший рейс у День подяки – традиційне американське родинне свято. В меню індичка та гарбузовий пиріг. Перший рейс з Києва через Харків до Ізюма

Їжу, приготовану в ньому, передадуть на знак подяки тим, хто щодня у прифронтових регіонах допомагає нашим захисникам: працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам, волонтерам.

У Food Train можуть виробляти близько 10 000 порцій їжі на день, а обладнання дозволяє готувати повноцінні страви: супи, каші, салати, мʼясо тощо. Спеціальні термобокси, встановлені всередині поїзда, дозволяють легко транспортувати вже готові порційні контейнери з їжею від поїзда-кухні до кінцевого споживача.

Соціальний проект реалізовано разом з Фондом Говарда Баффета.