Без параду клоунів, жартів та яскравих костюмів. Цьогоріч «Гуморина» змінила формат і проходить на Пушкінській, 32. Приходити туди особисто не обов’язково, адже транслюють концерт на офіційних сторінках мерії в соцмережах. Онлайн не завадить вам допомогти: на цих же сторінках ви знайдете QR-код з реквізитами для перерахунку коштів для Збройних сил України. Самі ж артисти впевнені: пісні мають лунати навіть під час війни.

Після оголошення про проведення концерту здійнялася хвиля критики: мовляв, зараз не до виступів і радощів. Та гості впевнені: саме такі події єднають українців.

Хедлайнерами концерту стали Коля Сєрьга та Олег Скрипка, а ще до виступу долучився директор Одеського зоопарку Ігор Біляков. А біля залізничного вокзалу цього ранку грав духовий оркестр з найкращими артистами Оперного театру, філармонії та Муніципального театру ім. Олександра Саліка.

Також одесити побачили гумористичну мініатюру про те, як українські жінки дають гідну відсіч окупантам за допомогою рушниці та солі.

Для містян заспівали солісти театрів. А для того, аби підбадьорити одеситів, до вокзалу сьогодні привезли легендарний танк «НІ-1» (НА ІСПУГ) — броньований трактор, сконструйований ще під час оборони Одеси у 1941-му.

Останні новини

Дивитися все