Вже три місяці Петро Ніколаєв не виходить з дому через цілодобовий арешт. Каже: з введенням воєнного стану ситуація набагато погіршилася і він не може навіть спуститися в укриття.

В Одесі Петро проживає вже два роки. Ірина, мати звинуваченого, певний час намагається продати нерухомість у Білорусі. Жінка каже: родина хоче отримати українське громадянство.

Наразі адвокат робить все можливе, аби уникнути екстрадиції Петра до Росії. Вимагає від нашої прокуратури не спиратися на надумані звинувачення та аргументи від слідчого комітету РФ, а проводити справедливе розслідування. Запевняє: для його клієнта екстрадиція — це смертний вирок.

Наразі суд вирішив, що обвинувачений перебуватиме під домашнім арештом ще три місяці.

Нагадаємо, за версією російських спецслужб, Петро Ніколаєнко та ще двоє громадян Білорусі проникли до будинку ексофіцера ФСБ у Підмосков’ї. Зробили йому паралізуючий укол, а потім викрали разом з автомобілем. Вивезли спочатку до Білорусі, а потім до України, де й відпустили через певний час. Викрадачі нібито вимагали у Фіалковського 15 млн рублів та забрали автомобіль разом із документами.

Останні новини

Дивитися все