Всі районні ділянки відкриті та обслуговують населення з дев’ятої ранку до другої дня. Функціонують й дистанційні канали комунікації.

«Хочу поблагодарить наших клиентов за то, что в такое сложное время они оплачивают регулярно платежи. Мы собираем порядка 70–75 % от поставленного газа, и это дает нам возможность резервировать газ на будущее. Газ есть, газ будет», — прокоментувала представниця «Одесагаз-Постачання» Юлія Бухтіярова.

Представник Одеської обласної електропостачальної компанії також заявив: зі світлом проблем немає. Мешканців Одещини попросив надати показники лічильників на початку квітня.

«В цей складний час, коли всі ми, Україна, йде до перемоги, рівень все рівно ми забезпечуємо 80–90 % від того товару, який ми отримуємо від операторів системи розподілу для продажів електричної енергії», — повідомив представник ТОВ «ООЕК» Ігор Бондаренко.

Представник ДТЕКу розповів: зараз контролери не перевіряють показники лічильника, а в «Інфоксводоканалі» додали: очищають воду за усіма правилами, запаси реагентів — є.

Останні новини

Дивитися все