Так Володимир Зеленський прокоментував підсумки українсько-російських переговорів у Стамбулі.

Суверенітет та територіальна цілісність мають бути гарантовані. Жодних компромісів з цього приводу бути не може. Саме таких результатів перемовин він очікує.

Також не розглядають питання про зменшення санкцій проти РФ. Навпаки, обмеження щотижня мають ставати жорсткішими та, головне, ефективнішими, поки не закінчиться війна.

«Так, можна назвати позитивними сигнали, які ми чуємо з переговорного майданчика. Але ці сигнали не заглушають розривів російських снарядів. Звісно, ми бачимо усі ризики, звісно, ми не бачимо підстави довіри словам, що звучать від тих чи інших представників держави, які продовжують воювати заради нашого знищення», — заявив президент України Володимир Зеленський.

426 мільйонів гривень направили для виплати шахтарям. Також президент повідомив про перші соціальні програми відбудовування країни. Запевнив: держава компенсує кожен метр втраченої нерухомості.

«Від сьогодні буде працювати новий функціонал від нашого державного сервісу Дія. Як я і обіцяв, держава відшкодує втрати будинку чи квартири внаслідок бойових дій. Кожен наш громадянин, кожна громадянка можуть подати відповідну заявку у Дію», — наголосив Володимир Зеленський.

Останні новини

Дивитися все