Успіх України у війні залежить не лише від бойового духу наших захисників. Нашій державі потрібно ефективне важке озброєння: артилерія, зенітні та протикорабельні ракети. Подолати ворога також допоможуть санкції. Дипломатична мета — висока ефективність санкцій та припинення можливості їх обходити.

Про це заявив керівник Офісу президента України — Андрій Єрмак.

«Наші союзники й партнери працюють над впровадженням нового санкційного пакету проти РФ. На додачу до секторальних обмежень під прицілом опиняться ланцюжки критичного імпорту. Це передбачає експортний контроль та санкції, спрямовані на постачальників, що співпрацюють з російським ВПК», — зазначив Андрій Єрмак.

Також, за словами Андрія Єрмака, Україна потребує побудови нової системи міжнародної безпеки. Все, аби зробити неможливою будь-яку агресію проти нашої країни у майбутньому.

«Сьогодні ми бачимо серед країн, які могли б стати гарантами відповідно до цієї угоди, Сполучені Штати, Британію, Китай, Канаду, Францію, Німеччину, Туреччину, Італію, Польщу та Ізраїль», — заявив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

Останні новини

Дивитися все