Вранці військові РФ обстріляли будівлю Миколаївської обласної військової адміністрації. Про це повідомив очільник регіону Віталій Кім. З-під завалів вже дістали одного загиблого. Ще 18 людей вдалося врятувати.

За минулу добу на донецькому та луганському напрямках збройні сили України відбили 7 атак російських окупантів. Також за цей час українські воїни знищили 12 танків, 10 БМП та 3 одиниці автотехніки противника.

Також ЗСУ звільнили декілька населених пунктів Херсонської області. Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Як повідомили в оперативному командуванні «Південь», в Одеській області двоє чоловіків підірвалися на боєприпасі — через нехтування попередженнями. Тож закликають не відвідувати потенціально небеспечні райони — зокрема, узбережжя.

Крім того, вчора ввечері противник наніс ракетний удар по одному з населених пунктів Рівненської області, в результаті якого сталася пожежа
на підприємстві для зберігання пального. За даними ДСНС, жертв та постраждалих немає.

В Дніпропетровській області обстріляли Новомосковський та Нікопольський район, а в Павлограді влучили у віадук.

З початку війни ворог втратив 17 200 військових, 597 танків, 1 710 ББМ, 303 артилерійські системи, 127 літаків та 129 гелікоптерів.

Останні новини

Дивитися все