Мільйони на вітер: вчора ввечері над Одещиною наші військові збили ракету окупантів.

Також вчора ввечері російські окупанти обстріляли Луцьк. Внаслідок потрапляння ворожої ракети сталася пожежа на нафтобазі, вибухнув один резервуар.

Ніч у Луганській області теж пройшла неспокійно. Окупанти обстрілювали Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасну. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Внаслідок потрапляння уламків ворожої ракети в Дарницькому районі Києва у житловому будинку сталася пожежа. За даними рятувальників, загорівся гараж.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, українські воїни знищили два ворожих танки, бойову машину піхоти та один автомобіль. Також противник зазнав втрат у живій силі. Повітряні сили України за попередню добу знищили чотири літаки, один вертоліт, два безпілотні летальні апарати різних типів та дві крилаті ракети.

В Офісу генерального прокурора повідомили: від початку повномасштабних бойових дій на території України загинуло 143 дитини та 216 поранено. Найбільше постраждало дітей у Київській, Харківській та Донецькій областях.

Останні новини

Дивитися все