Яскрава дівчина у жовтій курточці — професійна акторка та режисерка Анастасія Іванова. За кілька хвилин до свого виступу, вона на свій страх і ризик вибігла на наше прохання на вулицю, аби розповісти про бенефіс «Театру № 7» у балконному форматі.

Як розповіла режисер «Театру № 7» Юліана Брагіна, у сьогоднішній виставі взяли участь чотири представники театру та джаз-клубу «Перон № 7». Вони читали твори Жаботинського, Подерев’янського, Жванецького, Хмари, Вишні, Брехта. Усе на тему Одеси, війни і миру, честі та совісті. З гумором та всерйоз.

Також на балконі для глядачів виступали професійна акторка та сценарист Олександра Лосева та директор джаз-клубу «Перон № 7» Ярослав Трофімов.

Серед глядачів виступу «Театру № 7» була й Олена Ландер з чоловіком. Це одна фахівців-психологів нового проєкту на 7 каналі «Ми з тобою». Власне, вона якраз і радила глядачам задля підтримки психоемоційної рівноваги у ці непрості часи війни в Україні знаходити навколо щось позитивне.

Нагадаємо джаз-клуб «Перон № 7» щосуботи з 14:00 влаштовує музичні концерти для одеситів прямо на балконі за адресою Олександрівський проспект, 16. А тепер у програмі будуть ще й театральні вистави у неділю. Дізнатись про точний розклад нових виступів можна на фейсбук-сторінці організаторів.

Останні новини

Дивитися все