Мільйони на вітер: вчора ввечері над Одещиною наші військові збили ракету окупантів.

Також вчора ввечері російські окупанти обстріляли Луцьк. Внаслідок потрапляння ворожої ракети сталася пожежа на нафтобазі, вибухнув один резервуар.

Ніч у Луганській області теж пройшла неспокійно. Окупанти обстрілювали Рубіжне, Сєвєродонецьк, Попасну. Одна людина загинула, ще одна отримала поранення. Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Внаслідок потрапляння уламків ворожої ракети в Дарницькому районі Києва у житловому будинку сталася пожежа. За даними рятувальників, загорівся гараж. Крім цього, постраждали багатоповерхові будинки на Софіївській Борщагівці. Загалом за останню добу окупанти більше ніж 40 разів обстріляли житлові масиви та соціальну інфраструктуру у Київській області.

Є і гарні новини з Київщини: мер Ірпеня Олександр Маркушин заявив, що місто звільнили від російських окупантів.

Армія РФ атакувала авіаударами село Оскіл в Ізюмському районі Харківської області. Внаслідок обстрілів загинуло семеро людей, серед них семирічний хлопчик та 16-річний підліток. Четверо отримали поранення.

Також ворог продовжує обстріли Чернігівської області.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, українські воїни знищили два ворожих танки, бойову машину піхоти та один автомобіль. Також противник зазнав втрат у живій силі. Повітряні сили України за попередню добу знищили чотири літаки, один вертоліт, два безпілотні летальні апарати різних типів та дві крилаті ракети.

Крім цього, Генштаб повідомляє: російські кораблі вийшли у закритий район, ймовірно, з метою завдання ракетних ударів по об’єктах на території України.

Останні новини

Дивитися все