Окупанти не просунулися вглиб України. А російська техніка не змогла зайти до Маріуполя, Києва, Харкова, Миколаєва, Сум, Чернігова та інших міст.

У Харківській області окупанти знову застосували ТОС-1А «Буратіно». Це важка вогнеметна система залпового вогню.

Близько 7-ї ранку у Львові рятувальники ліквідували пожежу на території одного з промислових підприємств зі зберігання пального. Загоряння виникло ще 26 березня близько 16:30 унаслідок ворожого обстрілу.

По житловому сектору на Донеччині прилетіли заборонені касетні боєприпаси «Торнадо-С». Вони можуть продовжувати спонтанно детонувати ще протягом 40 годин після падіння. Для тих, хто опиниться поруч, вони смертельно небезпечні. Район наразі оточили поліцейські.

В Рівненській же області через обстріли окупантів вщент знищена нафтобаза.

А от голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус й узагалі пропонує внести топонімічні зміни в кожну область.

У Херсоні ж містяни продовжують щодня виходити на мітинги, висловлюючи свою позицію.

В Сумах нині перебуває лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Він показав, як виглядає місто після обстрілів окупантів.

У Генштабі Збройних сил України зазначають: станом на 27 березня російські втрати в живій силі досягли 16 тисяч 600 осіб. Крім того, окупанти втратили 582 танки, 121 літак, 294 артилерійські системи та 93 установки РСЗВ.

Останні новини

Дивитися все