Протягом доби на території Києва та Київської області вилучили та знищили 81 вибухонебезпечний предмет. Роботи провели сапери Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС.

Фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який раніше вступив до тероборони, потрапив під мінометний вогонь та був поранений.

У Славутич заїхали танки окупантів. Люди вийшли на мітинги, щоб показати: Славутич — це Україна. У місті чути постріли. Місцеві пишуть: окупанти викрали мера Славутича Юрія Фомічова та почали стріляти у повітря, щоб розігнати мітинг. Згодом міського голову відпустили.

Але мітинг минув не без жертв. Унаслідок стрілянини загинула одна людина, ще двоє поранені. Російські військові кидали у натовп світлошумові гранати та відкривали вогонь.

У боях за Миколаїв загинув ветеран Державної служби з надзвичайних ситуацій Одеської області. Василь Килинич працював у пожежній службі порту Одеси. Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС.

Віталій Кім вийшов на зв’язок та показав Миколаївську Алею Слави.

25 березня близько 18-ї години ворог завдав артилерійського удару по одному з населених пунктів у Коростенському районі Житомирщини. Один житловий будинок знищено, чотири — частково пошкоджені. Постраждали й дві господарські будівлі.

На Чернігівщині окупанти поранили військового кореспондента Андрія Цаплієнка. Це сталось під час виконання редакційного завдання.

Голова Чернігівської військової адміністрації В’ячеслав Чаус повідомив про ситуацію в області.

Від початку війни 64 залізничники отримали поранення різних ступенів тяжкості, ще троє перебувають у полоні російських загарбників. Про це розповів голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін.

За даними ООН, станом на кінець доби 25 березня, в Україні загинув щонайменше 1 081 цивільний і ще 1 707 отримали поранення. В ООН зазначають: фактичні цифри значно вищі, адже підрахунок ускладнює висока інтенсивність бойових дій.

Втрати особового складу ворога станом на 26 березня — майже 16 з половиною тисяч осіб. Наші військові знищили 575 танків та 1 640 бронемашин. А ще — 117 літаків та 127 гвинтокрилів. Зокрема, 25 березня Повітряні сили України збили три літаки російських окупантів і, щонайменше, п’ять крилатих ракет.

Також українські військові зачистили від окупантів село Мала Рогань, що на Харківщині. Про це повідомив начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник.

Останні новини

Дивитися все