З села Плесецьке вирушать автобуси до міста Фастів. До Білогородки евакуюють громадян з села Северинівка. З міста Бородянка та з сіл Червона Слобода, Рожів та Синятки вирушить транспорт до Білої Церкви. З міст Рубіжне, Лисичанськ, Попасне, Сєвєродонецьк, Гірське та селища Нижнє Луганської області відправлять автобуси до Бахмута.

«З міста Маріуполь до міста Запоріжжя на власному автотранспорті безоплатно заправити автівки маріупольці зможуть у Бердянську за адресою вулиця Мелітопольське шосе, 87-Б. Через блокування окупантами автобусів на блокпостах централізованої евакуації маріупольців сьогодні, на жаль, не буде. Для отримання необхідної допомоги та прихистку у Бердянську просимо маріупольців звертатися до гуманітарних штабів», — повідомила Ірина Верещук, міністр з реінтеграції тимчасово окупованих територій

Гуманітарні коридори на Луганщині спрацювали. Близько 600 мешканців області вже вдалося евакуювати.

З Рубіжного 100 осіб виїхали автобусами та 40 — власним транспортом. 70 людей врятували з Сєвєродонецька, 150 — з Лисичанська, пів сотні — з Попасної та 104 — з Гірської громади.

Крім цього, у Луганську область завезли близько 160 тонн гуманітарної допомоги: харчі, ліки та засоби гігієни. Про це заявив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Останні новини

Дивитися все