Майже щотижня до нашого міста надходить гуманітарна допомога з багатьох країн світу: Франції, Польщі, Австрії, Швеції, Данії, Греції, Грузії та США. Все це розподіляють між п’ятьма гуманітарними штабами.

Крім цього, Одеса співпрацює з такими міжнародними партнерами, як Агентство ООН у справах біженців та Міжнародна організація Червоного Хреста. Також долучився та допомагає одеський бізнес.

«На сегодняшний день те продукты, которые входят в так называемую продуктовую корзину, приобрести на территории Украины не представляется возможным. В связи с этим благодаря нашим партнерам и также одесситам, которые сегодня находятся в Румынии, Болгарии и Словакии, мы создали логистические склады. Там мы со всех заводов формируем в основном консервные запасы — это мясные и рыбные консервы. И в этом сегодня есть довольно-таки большая потребность», — прокоментував заступник Одеського міського голови Павло Вугельман.

Щодня з’являються нові потреби. Втім, найактуальнішими залишаються військова амуніція та техніка. Їх потребують територіальна оборона та ЗСУ.

Останні новини

Дивитися все