Сьогодні вранці у морі біля Одеси помітили два ворожі кораблі. Вони почали артилерійський обстріл узбережжя. Внаслідок потрапляння снарядів значні пошкодження отримали кілька будинків. Є постраждалі.

У Києві окупанти завдали ракетного удару по торговому центру у Подільському районі міста. Рятувальники, які прибули на місце події, встановили: внаслідок ворожого обстрілу загорілись автомобілі на парковці та три-чотири поверхи торгового центру.

На Рівненщині ворог завдав двох ракетних ударів по одному із загальновійськових полігонів. Є поранені. Про це повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім опублікував відео охопленої вогнем техніки окупантів. Війська РФ намагаються обійти Миколаїв у напрямку Одеси, але це їм не вдається.

Тривають бої на Луганщині. За минулу добу маємо 12 зруйнованих росіянами житлових будинків, поранених двоє, врятованих з-під завалів п’ятеро. У Сєвєродонецьку рятувальники ДСНС Луганщини ліквідували масштабну пожежу на продуктовому складі, що сталася внаслідок обстрілів.

Словенія найближчим часом поверне своїх дипломатів до Києва і закликає Євросоюз зробити те саме. Про це заявив прем’єр-міністр країни Янез Янші.

Тим часом втрати особового складу ворога станом на 21 березня сягнули 15 тисяч осіб. Наші військові знищили 498 танків, 1 тисячу 535 бронемашин, 97 літаків та 121 гвинтокрил.

Останні новини

Дивитися все