Більше ніж 900 ракет по Україні з початку війни випустили російські окупанти.

В Києві снаряди загарбників влучили у дві багатоповерхівки у Святошинському районі, одну в Подільському. А також — у приватний будинок. В одній багатоповерхівці, за попередніми даними, двоє загиблих. Евакуювали майже 30 людей. На місцях наразі працюють рятувальники та медики. Вибухова хвиля пошкодила фасад будівлі вестибюлю та службові приміщення метро на одній зі станцій. У КП «Київський метрополітен» повідомляють: поїзди поки не зупинятимуться тут.

Окупанти продовжують спроби захопити Маріуполь, проте ЗСУ успішно відбивають атаки та завдають ворогу суттєвих втрат.

У столиці України на дві доби запроваджують комендантську годину: з 20:00 15 березня до 7:00 17 березня. У цей час заборонено пересуватись містом без спецперепусток. Виходити можна, лише щоб дійти до укриття.

Викраденого мера Мелітополя вивезли до Луганська, про це повідомили у Запорізькій військовій адміністрації.

Харківські дороги заповнені знищеною російською технікою.

У Рубіжному, що на Луганщині, ворог зруйнував інтернат для дітей з вадами зору, міську лікарню та три школи. Загинули чотири людини

Віталій Кім повідомив, що у військовій адміністрації Миколаєва вже готують план оборони міста. Він допоможе і при контрнаступі українських військ.

Правоохоронці викрили хакера, який забезпечував російських окупантів мобільним зв’язком в Україні. Про це у вівторок, 15 березня, повідомили у СБУ.

Збитки від бойових дій для України можуть становити близько пів трильйона доларів. Таку цифру назвали у Мінекономіки України.

Кількість жертв учорашнього удару по телевежі на Рівненщині зросла до дев’ятнадцятьох осіб. Про це повідомили у місцевій ОДА.

У Харкові знайшли під завалами ще сімох загиблих, вночі житлові будинки міста знову обстріляли.

14 березня державний кордон України з ЄС та Молдовою перетнули майже 87 тисяч людей. Понад 71 тисяча людей виїхала з України, із них 48 тисяч прямували до Польщі. Наразі майже на усіх напрямках немає черг.

Головнокомандувач ЗСУ повідомив, що Україна переходить у контрнаступ на певних напрямках. Є успіхи й у повітряному фронті, про це заявив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

Протягом минулої доби співробітники Служби безпеки України затримали понад 60 колаборантів у різних областях країни. Також виявили 20 диверсійно-розвідувальних груп.

Втрати особового складу ворога станом на 15 березня — більше ніж 13 з половиною тисяч осіб. Наші військові знищили 404 танки, 1 тисячу 279 бронемашин, 81 літак та 95 гвинтокрилів. Зазначимо, Верховна Рада продовжила воєнний стан з 26 березня ще на 30 діб.

Останні новини

Дивитися все