Цього ранку військові РФ обстріляли Первомайське та Снігурівку Миколаївської області. Місцева влада повідомляє: під завалами будинків опинилися люди.

Стріляли вночі й по столиці: снаряди потрапили в завод «Антонов» та в багатоповерхівку на Оболоні. Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій врятували дванадцятьох людей, проте двоє киян загинули.

Крім того, голова Рівненської обласної військової адміністрації повідомив: через обстріл ворогом телевежі в регіоні тимчасово зупинилося аналогове мовлення. До того ж вночі окупанти обстріляли Національний університет «Чернігівська політехніка». Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

А ще супротивник розбомбив міст в районі Кам’янського. Через це Збройні сили України втратили сполучення між Енергодаром та Запоріжжям.

Зазначимо, з початку війни втрати ворога вже перевищили 12 тисяч осіб, 389 танків, 1 тисячу 249 ББМ, 150 артилерійських систем, 77 літаків, 90 гелікоптерів та 617 одиниць автотехніки.