Бомба впала за 50 метрів від входу у лавру. Вибухова хвиля повибивала майже всі вікна та пошкодила церковні споруди. Там перебуває 520 біженців, серед них — 200 дітей. Декількох людей поранено.

Окупанти обстрілювали не лише лавру. В Чернігові внаслідок ранкового авіаудару зруйнована дев’ятиповерхівка. Будівля з другого по дев’ятий поверх обвалилась. За попередньою інформацією, є один загиблий та один травмований. Ще сімох людей врятували.

Аеропорт в Івано-Франківську знову обстріляли. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків.

Під обстріл потрапив Яворівський полігон під Львовом, де розташований Міжнародний центр миротворчості та безпеки. За попередніми даними, ворог випустив близько 30 крилатих ракет. 35 людей загинули, 134 — постраждали.

Ще під обстріл потрапила Баштанка Миколаївської області. Постраждала одна людина. Також внаслідок обстрілу в Миколаєві загинуло дев’ять людей.

Ворожі ракети влучили в установку комплексної підготовки газу поблизу Глазунівки Харківської області. Пожежа розповсюдилась на площу у майже 300 квадратних метрів. За попередніми даними, постраждалих немає.