За 16 днів збройної агресії РФ в Україні загинуло 79 дітей, заявляють ювенальні прокурори. Ще майже 100 неповнолітніх поранені.

Зі вчорашнього вечора тривають обстріли у Миколаєві: під вогонь потрапили онкологічна лікарня та станція екстреної медичної допомоги. двоє людей отримали поранення. Про це повідомив голова місцевої обладміністрації Віталій Кім.

О 3:50 у селі Квітневе Броварського району Київської області внаслідок обстрілу виникла пожежа на складах зберігання замороженої продукції. Попередньо, жертв та постраждалих немає.

Вчора на Сумщині бійці тероборони зупинили три танки окупантів та одну самохідну артилерійську установку.

Чернігів вранці 12 березня через дії окупантів залишився без електрики, газу, води та опалення. Є також проблеми з інтернетом та мобільним зв’язком.

У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області щонайменше дві тисячі людей вийшли на мітинг із вимогою звільнити мера міста Івана Федорова, якого напередодні окупанти взяли в заручники.

Представник Офісу президента Олексій Арестович прогнозує, що у найближчі тижні російські війська спробують ще раз наступати і кинути свої резерви на ті напрямки, де вони потенційно можуть отримати успіх.

З початку російського вторгнення з України вже виїхали 2,5 мільйона людей, повідомив верховний комісар ООН з питань біженців Філіппо Гранді. З них 1,5 мільйона перебралися у Польщу, 225 тисяч — в Угорщину, 176 тисяч — у Словаччину.

Втрати особового складу ворога станом на сьогодні — понад 12 тисяч осіб. Наші військові знищили 362 танки, 1 205 бронемашин, 58 літаків та 83 гвинтокрили. Інформацію, що відбувається на фронті, повідомив генштаб ЗСУ.

Міністерство культури та інформаційної політики оприлюднило відео, яке закликає західних партнерів закрити небо над Україною. У ролику вирішили показати Париж, який нібито почали руйнувати ворожі літаки.

Останні новини

Дивитися все