Про катастрофічну ситуацію в Маріуполі повідомив у відеозверненні мер міста Вадим Бойченко. За його словами, російські війська обстрілюють житлові масиви та не дозволяють доставити гуманітарну допомогу.

Голова Полтавської ОДА Дмитро Лунін повідомив, що за учорашній день вдалось евакуювати 20 тисяч людей з Сумської області.

Окупанти завдали трьох авіаударів по Дніпру. Внаслідок цього частково зруйнована триповерхова будівля. Попередньо, загинула одна людина.

Кадри з Луцька. За словами голови Волинської обладміністрації, окупанти випустили чотири ракети, вибухи пролунали на аеродромі поблизу міста. Внаслідок авіаударів в місті не працюють дві котельні.

Мер Івано-Франківська повідомив, що по місцевому аеропорту завдали авіаудару. Він зазначив: система повітряної тривоги не спрацювала.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім розповів, що завдяки зусиллям ЗСУ ворог відступає. Окремо подякував Одесі та Кропивницькому за велику матеріальну та військову підтримку.

Тим часом наші військові показали ще один трофей.

Загальні втрати особового складу ворога перевищили 12 тисяч осіб. Наші військові знищили 353 танки, майже тисячу двісті бронемашин, 125 артилерійських систем, підбили 57 літаків та 83 гвинтокрили. У Генштабі ЗСУ поділилися оперативною інформацією станом на шосту ранку.

На території Херсонської області ворог робить спроби запровадити адміністративно-поліцейський режим. Під час зіткнень з підрозділами ЗСУ на Чернігівщині загарбники зазнали суттєвих втрат. Війська РФ деморалізовані.

Останні новини

Дивитися все