Зокрема, Аднан Ківан, засновник корпорації KADORR Group. Він протягом всієї війни залишається в Одесі, посилює охорону житлових комплексів та створює умови для безпеки усіх місцевих мешканців.

Уся Одеса готується до оборони: містяни будують укріплення, бійці тренуються, волонтери — допомагають їжею та речами. Не залишається осторонь і великий бізнес, який надає на оборону Одеси значні фінансові та інші ресурси. Лідер корпорації KADORR Group Аднан Ківан направив частину потужностей своєї будівельної імперії для допомоги у побудові захисних споруд.

До речі, щодо охорони — усі співробітники служби безпеки, що працюють у «Жемчужинах» від KADORR, отримали додаткові інструкції задля забезпечення спокійного життя одеситів. У паркінгах та підвалах житлових комплексів облаштували бомбосховища для місцевих мешканців.

До речі, ресурси корпорації направляють і на гуманітарну допомогу одеситам, які опинилися у скрутній ситуації, і на забезпечення підрозділів територіальної оборони, правоохоронців та військових.

Останні новини

Дивитися все