За даними Служби безпеки України, в готель у Херсоні заселись від 60 до 80 кримчан. Їх сили РФ привезли для постановочних мітингів. Також окупанти захопили склад з одягом водної поліції. Тож на мітинг можуть вийти й переодягнені в українських поліцейських російські військовослужбовці.

У Херсоні зранку через приставку Т2 окупанти почали транслювати російські телеканали. Нагадаємо, вчора очільник Херсонської ОДА Геннадій Лагута повідомив про захоплення будівлі Херсонської облдержадміністрації російськими окупантами.

За повідомленням голови Донецької ОДА Павла Кириленка, ворожий снаряд вночі прилетів у Покровськ. Повідомляють, що влучили у будинки, але без жертв. Знеструмлені дві вулиці, тимчасово немає теплопостачання у кількох домівках та соціальних закладах. Без газу залишаються мешканці двох вулиць приватного сектора.

Голова Запорізької ОДА Олександр Старух зазначив: після ворожих обстрілів місцевої АЕС постійно вимірюють показники радіаційного фону. Станом на 11:00 допустимі норми не перевищені.

Де зараз в Україні точаться найбільші бої із ворогом, повідомив радник керівника Офісу президента. Олексій Арестович також додав: Чернігів витримав потужний ворожий авіаудар. Маріуполь частково перебуває в облозі, проте ситуація там наразі контрольована, українська армія відбивається від окупантів.

У Офісі президента також зазначили, що за 3 березня противникові завдали декількох потужних ударів. Це допомогло зупинити його просування в інших напрямках по українських містах.

Останні новини

Дивитися все