Також Верховний головнокомандувач закликав євреїв відреагувати на обстріли Бабиного Яру, цитуємо: «Кричіть про вбивства мирних людей, кричіть про вбивства українців». Ворог бомбить по житлових будинках, інших цивільних об’єктах у різних куточках нашої країни та намагається стерти нашу історію.

«Ким треба бути, щоб зробити таке місце мішенню для ракет? Ви вбиваєте вдруге жертв Голокосту. Бомби, ракети, артилерія по мирних людях знову і знову, по житлових кварталах: Маріуполь, Харків, Київ, Житомир та інші міста і селища України. Це не може пояснюватися жодною людською причиною, жодною божою причиною, що ж тоді далі, якщо вже Бабин Яр?» — заявив президент України Володимир Зеленський.

А от росіянам треба нарешті задуматися, до яких наслідків для них самих вже призвела ця війна.

«Прапор цієї держави більше не побачать на спортивних турнірах, сучасна світова культура буде для них тепер закритою, російські товари прибирають з полиць магазинів по всьому світу, російські банки відключають від глобальної системи, російські громадяни втрачають заощадження, втрачають будь-які перспективи, російські матері втрачають дітей в абсолютно чужій для них країні. Щоб отримати що? Отримати Україну? Це неможливо. Це не змінити ракетами, бомбами, танками, будь-якими ударами», — наголосив Володимир Зеленський.

Останні новини

Дивитися все