Цю компанію забрали до поліцейського відділку. А все — через порушення комендантської години. Молодиків затримала місцева тероборона. Якраз в цей момент проїжджала патрульна машина поліції. Правоохоронці ретельно обшукали порушників та їхнє авто.

А це вже друге затримання. Його самостійно проводить Артем Дмитрук. Він організував штаб тероборони у Київському районі міста. Закликав всіх своїх друзів та знайомих долучитися та забезпечив їх усім необхідним.

Зараз у підрозділі Артема вже більше ніж сто людей. Тероборонцем може стати кожен чоловік будь-якої професії. Але певний відбір все ж таки є.

Якщо вас зупинила тероборона, перше, що треба зробити, підняти руки та відвести їх в сторону. Друге — самостійно розкрити верхній одяг та повільно показати, що всередині. Третє — надати документи, які посвідчують вашу особу. Четверте — пояснити, куди і для чого ви прямуєте.

Артем розповідає: після декількох днів патрулювання ситуація в Київському районі значно покращилась. В перший день введення комендантської години людей на вулиці було багато. Патрульні чергували всю ніч без упину.

Тероборонці також розповіли, що, крім охорони міста, надають і гуманітарну допомогу. Якщо комусь погано та треба до лікарні, патрульні їх відвозять на своїх авто. Також допомагають перевозити тварин до ветеринарних клінік. Звернутись по допомогу до тероборони можна у телеграм-каналі Артема Дмитрука або за номером «102».

Хлопці пильнують, тож ніхто підозрілий не пройде повз. Рекомендують: навіть з найкращими намірами не виходьте з дому у комендантський час. Артем Дмитрук також зазначає: якби кожен депутат вийшов з укриття та організував на своїй дільниці тероборону, диверсантів би не залишилося в місті.

Останні новини

Дивитися все