Це ветеринар санітарної станції, який щойно безрезультатно намагався поспілкуватися з мешканкою Паустовського, 27/1, Євгенією.

Нагадаємо, жителі цього будинку вже неодноразово скаржилися на свою сусідку, з квартири якої на весь під’їзд розповсюджується жахливий сморід. Кілька років тому весь мотлох вже вивозили з приміщення двома тракторами із причепами, діляться мешканці, але жінка не припиняє колекціонувати дрантя. Люди кажуть: ні міські служби, ні правоохоронці нічим їм не допомагають у вирішенні цієї ситуації.

До того ж у квартирі Євгенії живе чимало котів та собак, за якими жінка начебто не доглядає. Але поки ветеринар разом із місцевими стукали у двері, власниця житла вирішила спішно ретируватися через вікно. Саме так минулого разу вона втекла від нашої знімальної групи. Тому цього разу ми вже знали, де її очікувати.

Саме тут ми й зустріли Євгенію. Але наш діалог перервали сусіди, які відчайдушно прагнули поспілкуватися з жінкою.

Євгенія стверджує: за своїми тваринами доглядає, але сусіди начебто навмисно калічать котів та собак, аби потім звинувачувати в цьому її. У колекціонуванні мотлоху зі смітників також не зізнається. Запевняє: насправді займається підприємницькою діяльністю.

Жінка каже: більше нікого до своєї квартири не впустить. Результатами попереднього вивезення з її житла сміття Євгенія не задоволена. Та додає: заходить додому через вікно, бо сусіди начебто з неї знущаються.

У саму квартиру жінка не пустила ані знімальну групу, ані ветеринара. Втім, нам продемонструвала своїх котів.

Місцеві викликали дільничного, аби вмовити жінку надати представнику санстанції доступ до тварин. Принаймні зробити їм щеплення проти сказу.

Мешканці всі, як один, кажуть: жінка має психічні розлади та неодноразово потрапляла до спеціалізованих лікувальних закладів. Проте попри це Євгенія чітко усвідомлює: без відповідного рішення суду має право нікого не пускати до своєї приватизованої квартири. А на судові розбирання в її сусідів немає ні грошей, ні вільного часу.

Останні новини

Дивитися все