Подивитися на церемонію прийшла більше ніж сотня одеситів. Також містяни мали змогу насолодитися виступом танцюристів у костюмах козаків та маршируванням військових під оркестровий акомпанемент.

«В средствах массовой информации рассказали о том, что у нас 16 числа начинается война. Вот и, соответственно, руководство страны решило так показать, по-украински, єдність нації та суспільства й запровадило це свято», — повiдомив заступник голови Спілки ветеранів десантників Валерій Дяченко.

«Я людина з той категорії, для якої заходи будь-якої патріотичної спрямованості, є правильними, особливо в наш дуже тривожний, але цікавий час. Тому ця церемонія вдала. І сьогодні ми маємо говорити не про те, що відбувалось відповідно до якогось указу чи ні. Для мене це в серці, тому я тут зі своїми побратимами, не бачу в цьому нічого поганого, лише гарне, бо у нас серця синьо-жовті і це правильно», — зазначив Сергій Братчук, який прийшов на святкування Дня єднання.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День єднання. Його позавчора своїм указом запровадив президент Володимир Зеленський на тлі російської загрози. Цитуючи слова голови країни: «В нас одне-єдине європейське прагнення — ми хочемо свободи та готові її виборювати».

Останні новини

Дивитися все