Співачка Оля Полякова та Дзідзьо заспівали дуетом пісню під назвою «Щасливі люди». Так розпочалася презентація новорічної сімейної комедії «Зірки за обміном», у якій знялися артисти.

Ім’я головних героїв вирішили сильно не змінювати, тож їх звуть Оля Малякова і Фома Михайловський. Вони зірки шоу-бізнесу, які ненавидять одне одного. То одного дня потрапляють у справжню авантюру.

У розпал ворожнечі герої несподівано міняються тілами і, аби повернути все на свої місця, повинні пройти низку випробувань.

Стрічка мала вийти на широкі екрани ще минулого року, але через карантинні обмеження пролежала на полиці. Пітчинг виграли у 2019-му році, Держкіно виділило сім з половиною мільйонів гривень на зйомки, приблизно таку ж суму довелося збирати творчому колективу. Попри те, що сюжет доволі простий, творці стрічки переконані, що приємно вразити вимогливого українського глядача вдасться. Адже акцент робили на по-справжньому важливих речах.

Під час зйомок кінокомедії не обійшлося і без залаштункових веселих конфузів. Дзідзьо дивував Полякову своїми манерами виховання.

Побачити на великих екранах історію кумедного перевтілення можна буде вже з 1 січня.

Останні новини

Дивитися все