Кроме опыта украинских полицейских, ученики имели возможность узнать и спросить о работе у правоохранителей из Польши, Сербии и Румынии.

«Для дітей дуже важливо знати всі рівні роботи поліції незалежно від того патрульна поліція, відділок поліції або інші структури. І дуже класний момент, коли можна поділитись досвідом інших країн, як сьогодні в нас вийшло поділитись та запросити представників від Польщі, Румунії та Сербії», — сообщила патрульный инспектор УПП в Одесской области Екатерина Решетова.

«Взагалі робота поліції завжди була цікава для всіх з нас, тому що поліція — це не такий якийсь далекий орган, це щось ближче до нас, тому що ми маємо і шкільних офіцерів поліції, які з нами розмовляють і проводять з нами бесіди. Дуже цікаво було дізнатися, що в принципі наша система дуже схожа до системи європейських країн і ми маємо багато ініціатив, які запозичені з країн, таких як Сербія, Польща, і маємо дуже багато спільних якихось викликів, проблем, які ми разом, спільними силами можемо реалізувати і знайти якісь спільні вирішення», — отметила глава парламента старшеклассников Приморского р-на Анастасия Долобанько.

Останні новини

Дивитися все