В мерії запевняють, на 100 % до нового опалювального сезону підготували дошкільні заклади, об’єкти культури, фізкультури та спорту, а також соцзабезпечення. Роботи у школах та об’єктах охорони здоров’я завершили на 97 %.

«Всі системи готові, якщо ви бачите, в порівнянні з 2020 роком в цьому році вже практично всі системи підготовлені, але в нас є декілька шкіл та декілька об’єктів охорони здоров’я, де наразі іде закінчення проведення капітальних ремонтів, і до 15 жовтня всі ці об’єкти вже будуть готові до експлуатації в осінньо-зимовий період», — прокоментувала директорка департаменту міського господарства ОМР Наталія Мостовських.

Також триває консервація фонтанів міста. Її традиційно починають з парків та скверів та закінчують на центральних площах. Роботи звершать до кінця жовтня.

Крім того, цьогоріч комунальні підприємства намагатимуться відмовитися від посипання доріг піщано-сольовою сумішшю. Все тому, що пісок забиває зливову каналізацію і доводиться витрачати багато часу на прибирання.

Останні новини

Дивитися все