Ці будівлі — колишній гуртожиток, переведений у житловий будинок. Люди мешкають тут не один десяток років. А оскільки тут не було потрібних умов та комунікацій, місцеві створили їх самі. Розташували все на території поруч. З 2011-го місцеві намагаються оформити землю, але минулого року ці три сотки дивним чином потрапили у приватні руки.

Цю ділянку біля моря оформила на себе мешканка Миколаївської області — нібито на сесії селищної ради минулого року. Але місцева депутатка заперечує, мовляв, такого питання на порядку денному не пам’ятає.

Та і це ще не кінець історії: нова власниця з Миколаївщини згодом продала землі 20-річному юнаку з Одеси. Та місцеві кажуть: донині хлопця тут не бачили.

Нових власників землі та того, хто переоформив землю, не можуть знайти ані місцеві, ані правоохоронці. Офіційні адреси та телефони цих людей виявилися недійсними.

Кому врешті належить територія, розбиратимуться правоохоронці. Прокуратура проситиме суд продовжити арешт на ділянку. Справою зацікавилася і Служба безпеки України.

Останні новини

Дивитися все