Невідомий чоловік прийшов з гранатою на територію 86-ї школи, що на Вільямса. Біля закладу якраз проходили спортивні змагання. Незадоволений гучною музикою підійшов до одного з працівників школи та наказав вимкнути її. Далі дістав гранату та став погрожувати.

«Він мені каже: “Я учасник бойових дій, типу атошник, контужений”. Я на нього так дивлюся і думаю: “Що робити?”. Кажу: “Я теж учасник бойових дій”. Він мовчки бере гранату. А ще я йому кажу: “Шановний, ти там захищав дітей, а сюди прийшов вбивати їх?”», — розповів очевидець, лаборант школи Юрій Густенко.

На щастя, чоловіка вдалося переконати прибрати гранату. Вже незабаром його затримали правоохоронці. Тоді й встановили: вилучений предмет — лише корпус гранати без вибухової речовини та запалу. Сам же підозрюваний — 44-річний одесит — пояснив: хотів показати, що має.

«Наразі чоловік перебуває у відділі поліції № 4, де з ним проводяться невідкладні слідчі дії. Відомості за цим фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України», — повідомив начальник відділу поліції № 4 Одеського РУП № 1 Олександр Мільчук.

Чоловіку загрожує до шести місяців арешту або до двох років обмеження волі.

Останні новини

Дивитися все