Людей доставили до медзакладу з різними ургентними захворюваннями: гіпертонією, хворобами печінки тощо.

У приймальному відділенні зробили експрес-тест, який показав негативний результат. Втім, вже через чотири-п’ять днів у пацієнтів почалася лихоманка. Згодом за допомогою ПЛР-тесту медики виявили коронавірус. Опісля хворих перевезли до «ковідних» лікарень.

«Городская больница — три человека, один пациент поехал в больницу водников и один пациент, который чувствовал себя нормально, отказался от госпитализации и поехал домой. Состояние пациентов абсолютно стабильное, они находятся на лечении без кислорода. Пациенты в отделении находятся под наблюдением круглосуточно: мониторинг температуры, состояние, сатурация. Если выявляем таких пациентов, делаем ПЛР в лихорадящем. В общем, планово через пять суток проведется ПЛР всем пациентам», — прокоментував завідувач відділення терапії міської лікарні № 1 Андрій Ткаченко.

Наразі у відділенні перебуває 29 пацієнтів. Його закрили на карантин. Проте медики заходять та виходять. Весь персонал вакцинований, — запевняє головний лікар Євген Григор’єв. А от із захворілих щеплення проти COVID-19 мав лише один чоловік, який і поїхав додому.

Останні новини

Дивитися все