Поліцейські довели 26 фактів статевих злочинів щодо десятьох неповнолітніх.

З ними зловмисник декілька років під виглядом юнака вів листування у соцмережах. Входив у довіру та обманом виманював фото інтимного характеру. Після чого телефонував потерпілим та казав, що нібито контролює розповсюдження порно-контенту в інтернеті та погрожував оприлюднити знімки.

Шантажуючи дівчат, він виманював їх на зустріч та ґвалтував. Насильник психологічно і фізично змушував виконувати свої умови, іноді знімав все на камеру телефону.

«Одеські правоохоронці скерували до суду матеріали за обвинуваченням 52-річного чоловіка у здійсненні статевих злочинів відносно неповнолітніх. Від протиправних дій зловмисника постраждали десять дівчат, вісім з яких не досягли чотирнадцятирічного віку, обвинуваченому інкримінують злочини за трьома статтями ККУ», — повідомив заступник начальника ГУ НП в Одеській області Олександр Ганжа.

Зловмиснику інкримінують не лише зґвалтування, а й розбещення неповнолітніх та виготовлення й зберігання дитячої порнографії. Обвинувачуваному загрожує довічне ув’язнення.

Останні новини

Дивитися все