На акцію протесту до будівлі Одеської міськради вийшло понад пів сотні людей. У руках вони тримали плакати «Досить брехати», «Ми населення, а не будмайданчик», «Не хочемо світло по 4,28» та інші. Більшість мітингувальників — мешканці ЖК «Острови», що на Марсельській, 60. Минулого року в одному з будинків сталася пожежа. Все через високу напругу, — запевняють жителі. Пояснюють: хоча висотки давно здали в експлуатацію, з електрикою все ще величезні проблеми.

Через те, що електрику тягнуть від будмайданчиків, люди змушені сплачувати за світло за будівельним тарифом — 4 гривні 28 копійок за кіловат замість звичних 1,68 грн.

З такою ж проблемою зіткнулися і власники квартир на Сахарова, 16. Діляться: техпідстанцію для світла вже встановили, втім, терміни її здачі постійно переносять.

Мітингувальники знову й знову вимагали мера. Проте замість Труханова виходили його заступники та чиновники.

Коли учасники акції захотіли потрапити на сесію, охоронці заблокували двері та сказали, що можуть зайти лише кілька людей. Деякі мітингувальники все ж потрапили всередину. Але ненадовго.

Заступники міського голови пообіцяли навідатися до місцевих завтра по обіді. Запевняють: необхідно встановили нові лічильники, але поки їх немає в наявності. Людям запропонували чекати до жовтня. Мовляв, питання електрики вирішать. Втім, учасники мітингу у цьому сумніваються.

Через дві години протестів люди розійшлися.

Останні новини

Дивитися все