Цього разу чотирьох іноземців, зокрема й вищезгаданого, піймали на гарячому, коли ті намагались пограбувати домівку одесита.

Троє зі зловмисників вартували в автівці, коли двоє інших виносили з оселі 55-річного одесита дорогоцінності та інші речі. Та несподівано повернувся господар, тож награбоване довелось залишати. Втікаючи від правоохоронців, горе-грабіжники збили шлагбаум.

«Встановлено, що відносно трьох фігурантів зараз в суді розглядаються акти за скоєння аналогічних злочинів. Усім затриманим вже оголосили підозри за ч. 3 ст. 15 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Чотирьом з них суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а їхньому п’ятому спільнику — цілодобовий домашній арешт», — повідомила начальник відділу комунікації ГУ НП в Одеській області Любов Гордієвська.

Під час затримання цієї злочинної групи примітним є інвалідний візок. На ньому пересувається буцімто організатор кримінального угрупування.

Нагадаємо, саме цих осіб затримували і раніше, 18 серпня та 17 грудня 2020 року. А 2018-го він проходив підозрюваним у справі про замах на одеського громадського діяча Олега Михайлика. Тоді із залу суду Герасіна теж забирала швидка. Всі ці історії так і не закінчилися вироком суду.

Останні новини

Дивитися все