Від самого ранку на Французькому бульварі, 20, компанія молодиків в масках намагається зайняти квартиру, яка нібито належить фінансовій установі, бо господарка не виплатила кредит.

«12 лет назад гражданка, которая проживала в этой квартире, взяла кредит. 12 лет пряталась, не отдавала. Взяла крупную большую сумму. Не отдавала. Банк реализовал свое право. Согласно законодательству Украины, ст. 37 позасудового врегулювання, перереєстрував квартиру уже понад рік тому на себе, і зараз ми приїхали поговорити з цією громадянкою», — повiдомив співробітник банку Володимир.

Та, як розповідає захисниця власниці квартири, зараз тривають судові засідання, а житло перебуває під арештом. Тож перереєстровувати квартиру вони не мали права. Тим паче там мешкає малолітня дитина, а іншого житла сім’я не має.

«Дивним чином пан каже, що він не намагався якось втрутитись, або виселити. Бо телефоном він повідомив, що вони їдуть сюди для того, аби зрізати замки, поставити свою сигналізацію і жити там. Поки в нас тривають судові розгляди, поки суд не поставив крапку — ніхто не може вдертись до приміщення», — заявила адвокат Юлія Токаєва.

Останні новини

Дивитися все