Після трагедії міськрада надала їм місце в готелі біля залізничного вокзалу. Однак учора опівдні, за словами людей, їх вигнала адміністратор і навіть не дала забрати речі.

У пресслужбі мерії повідомили, що заселяли їх сюди на ніч, а далі вони мали вирішувати справу самостійно. Зараз постраждалі в пожежі шукають новий притулок.

«Ми пробули до дванадцяти годин дня, нас вже виселили з цього готелю. Ми спитали, куди нам ідти? Це, як я розумію, адміністратор, та, що нас заселяла. Вона сказала: ну, напевно на Посмітного», — розповiв постраждалий Едуард.

Двом постраждалим, хлопцю і дівчині з області, свою допомогу запропонував нардеп Артем Дмитрук, який був на місці подій в ніч трагедії.

«Их выгнали с этой голимой гостиницы, которую им предоставили. Людей не кормили, не дали средств для существования, их выгнали на следующий день после пожара. Несколько людей – у них нет ни денег, ничего – поэтому они сегодня оказались на улице», — заявив народний депутат України Артем Дмитрук.

Нагадаємо, внаслідок масштабної пожежі у хостелі на Посмітного, 10/12, загинули двоє людей. На момент займання у приміщенні перебувало 19 осіб.

Останні новини

Дивитися все