Труп загиблого Костянтина знайшли через тиждень після вбивства. Його випадково викопали собаки. Що насправді сталося, достеменно невідомо.

Тіло було понівечене, вочевидь, його намагалися спалити. У вбивстві односельці підозрюють чоловіка, у якого Костя винаймав житло — Сергія. Дівчина останнього мешкала у цьому ж будинку.

Люди кажуть: жили вони втрьох спокійно, хоча періодично зловживали спиртним. Сам Сергій часто їздив на заробітки до Одеси та й у селі робив ремонти. Чому могли вбити Костю — припущення різні: через п’янку, або ж через те, що Сергій ревнував свою дівчину до загиблого. Сусіди підозрюють, що той кохану провчив, а суперника відправив на той світ.

Ще одна версія в людей — вбивство могло статися через майно. Буцімто за відсутності Сергія Костя продав свиней та птахів, а гроші забрав собі. У розпал сварки під алкоголем Сергій, вочевидь, вдарив Костю пательнею. Удар виявився смертельним.

Та, наскільки нам відомо, наразі Сергій не має статусу підозрюваного. Кажуть, поліцейські нібито спочатку затримали чоловіка, а потім відпустили.

Ситуацію правоохоронці не коментують, аргументуючи, що триває слідство.

Останні новини

Дивитися все