Загроза другого локдауну перед Новим роком тримає в напрузі всіх українців. Адже в такому разі багато хто залишиться без роботи. В Одеському міському центрі зайнятості на обліку вже перебуває приблизно 3 тисячі осіб. Максимальна виплата по безробіттю становить трішки більше ніж 9 тисяч гривень. Середня — приблизно 7. А мінімальна стартує від 500 гривень. У центрі називають особливо потрібні зараз професії.

Однак прогрес не стоїть на місці і в Україні набирає популярності віддалена робота. Що вельми актуально під час карантину.
Співробітники freelancehunt вже 15 років займаються розвитком дистанційної роботи в Україні. Наразі на сайті зареєстровано 900 тисяч користувачів. Запропонувати свої послуги або знайти виконавця можна у 128 різних категоріях.

Можливість віддаленої роботи з’явилася в Україні давно, але тільки зараз вона стала такою поширеною. Вероніка працює на фрілансі вже шість років і знає всі плюси та мінуси. Каже, один з найскладніших моментів — самоорганізація. Попри це ви самі можете обирати місце та час для виконання завдань. Від кількості проєктів залежатиме заробіток. Можна виконувати поодинокі замовлення або працювати віддалено на постійній основі.

Наразі маркетологи не очікують різкого переходу українців на віддалену роботу під час можливого зимового локдауну. Якщо ж ви не володієте навичками розробника, програміста або копірайтера — не впадайте у відчай! Додатковий заробіток на подібних порталах можна знайти й тим, хто вмієте в’язати, вишивати, малювати тощо.

Останні новини

Дивитися все