У цьому тепер впевнені не тільки активісти, а й співробітники прокуратури Одещини.

Йдеться про будмайданчики майбутніх житлових комплексів «GRAF у моря», «Каліпсо» та La Mer. Щодо цих трьох об’єктів в прокуратурі Одеської області вже підготували три позовні заяви з вимогою повернути ці земельні ділянки у комунальну власність.

Крім того, службовці вимагають зупинити будівництво багатоквартирного будинку на «Золотому березі» та інших об’єктів, зведених із порушенням чинного законодавства

«На жаль, органи влади, органи контролю, я не можу зрозуміти, у зв’язку з чим така пасивність була викликана. Ми зараз вивчаємо питання і направили більше ніж 30 запитів по всій набережній — витребувати інформацію і дозвільні документи, де погоджували органи контролю на здійснення будівництва, і попризначали експертизи. Я ініціюю питання перед правоохоронними органами, надання оцінки має бути в першу чергу органам контролю і органам влади, які незаконно погоджують ці дозвільні документи на здійснення будівництва», — заявив 1-й заступник керівника Одеської обласної прокуратури Вадим Веніславський.

Останні новини

Дивитися все