Вони прибули до України із робочим візитом. Представник компанії, яка організувала переліт, повідомила, що бізнесмени мали офіційні запрошення до Одеси, страхові поліси та візу.

Чоловіки кажуть: запрошення забрали прикордонники, а чому їх утримували в аеропорту так довго — не пояснили. Врешті-решт бізнесмени були вимушені покинути Україну.

«Есть видео, пусть они посмотрят на свои видео. Пограничник вышла на улицу, забрала у нас оригинал приглашения. Здесь бардак происходит, каждый от себя принимает решения», — заявив представник компанії Мухамед Хукер.

«Учора в міжнародному аеропорту “Одеса” прикордонники відмовили в перетині державного кордону двом громадянам Сирії, оскільки іноземці не змогли підтвердити мету свого прибування на території України, а саме не виконали вимоги ст. 8 Закону України “Про прикордонний контроль”. Наразі до Одеського загону щодо зміни або скасування цього рішення ніхто не звертався», — повідомила помічник начальника Одеського прикордонного загону Олександра Ковтун.

Останні новини

Дивитися все