Перевіряють, як водії паркують автівки та чи дотримуються правил дорожнього руху пішоходи. Найбільш неуважним в усній і письмовій формі пояснюють, як убезпечити себе від травм, а водія — від кримінального строку.

З початку року в Одесі та області сталося 413 дорожніх пригод за участю пішоходів. Загинуло 44 людини, 414 — отримали травми.

Найбільш розповсюджені порушення фіксують чи не щодня.
Найгарячіші точки — пішохідні переходи біля «Привозу». Багато людей не доходять декілька метрів до зебри. Й навіть не замислюються над тим, що зекономлені секунди можуть вартувати їм життя.

Сьогодні громадян не штрафували на 51 гривню. Патрульні проводили пояснювальні бесіди та роздавали інформаційні листівки.

В рамках Тижня безпечного руху поліцейські також провели вчора рейд на вулиці Генуезькій. Там автолюбителі частенько заїжджають на трамвайні колії. Ще таке паркування може призвести до виникнення небезпечних ситуацій для життя пішохода та спровокувати затори. Порушникам таке порушення коштуватиме 420 гривень.

Одеситів просять дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема переходити дорогу та паркуватись тільки в призначених для цього місцях.

Останні новини

Дивитися все