Співробітництво, об’єднання та розширення — топові теми Всеукраїнського економічного форуму малого та середнього бізнесу «МСБ — Одеса 2019».

Нові економічні проєкти, тонкощі бізнес-науки, міжнародні та національні програми — основні питання, що розглядали. До заходу долучилися 47 бізнес-асоціацій з 20 міст України.

«Цей форум є незалежним від влади. Його організовують підприємці, підприємці його проводять, і вони на цьому форумі визначають, які пріоритетні напрямки роботи їм проводити надалі: чи змінювати законодавство, чи воювати за реєстрацію чи не реєстрацію податкових накладних, чи інші напрямки, які цікавлять», — прокоментувала представник ГО «Сяйво Сіверщини» Ірина Березенець.

Ідея форуму з’явилася понад два роки тому, але ніяк не вдавалося знайти час для реалізації. Та коли потреба назріла, то всі підприємці скооперувалися, тимчасово відклали справи свого бізнесу і нарешті започаткували цей захід, розповідає президент Всеукраїнської професійної асоціації підприємців та організатор форуму Борис Емельдеш.

«Цель форума — объединение организаций, которые занимаются защитой малого предпринимательства в нашей стране, для того чтобы мы могли создать коалицию и от имени этой коалиции отстаивать интересы малого бизнеса», — повідомив президент Всеукраїнської професійної асоціації підприємців Борис Емельдеш.

Останні новини

Дивитися все