Під акомпанемент українського та американського оркестрів найкращим бійцям країн-учасниць вручили нагороди та підсумували двотижневу роботу.

Цьогоріч вперше російські кораблі перед навчанням зайшли в один із районів проведення операції. І це попри присутність контингенту НАТО в Одесі. Цей досвід, зокрема, прибережуть для наступної військової виправи.

«Так, з нами постійно збули кораблі Чорноморського флоту, але вони не впливали на виконання тих завдань, які були поставлені. Було порушення, що вони заходили в район навчання, але ми їх, скажімо так, витісняли», — повідомив керівник Sea Breeze — 2019 від України Олексій Неїжпапа.

«Я думаю, що в майбутньому ми зробимо акцент на розширенні компоненти дайверів, пошукових, підводних робіт та підривних робіт саме для водолазів. Я думаю, що з тими силами і навичками, які ми вже маємо і, вдосконаливши наш водолазний компонент, ми прийдемо до вдалого майбутнього проведення Sea Breeze — 2020», — зазначив керівник Sea Breeze — 2019 від США Метью Леман.

Останні новини

Дивитися все