Активисты «Вуличного фронту» стали свидетелями «впечатляющей природной аномалии», из-за которой повалился железный паркан возле стройки в парке 411-й батареи.

Об этом общественники сообщили на своей странице в Facebook.

«Цього разу, вочевидь, під впливом сильних магнітних полів залізний паркан, який нещодавно з’явився навколо частини парку 411 батареї, просто за лічені хвилини притягнуло до землі. Сила тяжіння була настільки потужною, що достатньо товсті металеві конструкції місцями просто порозривало на шматки», – написали активисты.

Они также добавили, что данная аномалия опасна для строительной техники, которая может там появиться.

«Страшно навіть уявити зараз, що могло б статися там з якимись іншими, більш складними металевими конструкціями або механізмами, наприклад, з будівельною технікою. На щастя, законодавство України забороняє будівництво в парках, тому можна бути відносно спокійними, що чиясь техніка та устаткування не постраждають від неконтрольованих явищ природи», – отметили активисты.

Как сообщил в редакцию 7 канала глава этой организации Демьян Ганул, паркан уже убрали рабочие.

Отметим, ранее другие общественники сообщили о том, что в парке 411-й батареи ради строительства частной кинологической площадки хотят снести около 80 деревья. Одесситы объединяются, чтобы защитить парк.

Останні новини

Дивитися все