В Нацполіції назвали зброю, з якої, ймовірно, стріляли в активіста Олега Михайлика.

За попередньою інформацією, стріляли з пістолета системи «Наган». Такі висновки слідчі зробили тому, що на місці стрілянини не були знайдені гільзи. Окрім того, в поліції озвучили п’ять версій причин нападу.

«Первая версия связана с его общественной деятельностью. Вторая версия – с проблематикой по “Золотому берегу”. Третья версия связана с проблематикой по “Успеху”. Четвертая версия – личностные отношения. Пятая версия – неустановленными лицами из хулиганских побуждений», – повідомив начальник ГУ НП в Одеській області Дмитро Головін.

За інформацією Дмитра Головіна, для розслідування створена посилена слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальне провадження за статтею «замах на увмисне вбивство». Постраждалому надана охорона. Він і досі перебуває в реанімації Єврейської лікарні. За словами головного лікаря, кулю з тіла не діставали, операцію поки не провели.

«Извлечение инородного тела происходит после того, как стабилизировали состояние и делается это в плановом порядке спустя 2-3 месяца. Если все будет идти так, как протекает в данный момент состояние этого больного, то, я думаю, через неделю – 10 дней пациент будет дома», – розказав головний лікар міської клінічної лікарні № 1 Євген Григор’єв.

Останні новини

Дивитися все