Саме так молоді курсанти та психолог працюють у кімнаті для дітей, які постраждали від злочину чи стали свідками домашнього насильства. За словами викладачів, в таких умовах дитина може більше розповісти про деталі правопорушення.

А в цій імітованій квартирі майбутні поліцейські відпрацьовують навички реагування у випадках домашнього насильства. Курсанти проходять інструктаж, отримують завдання з певною ситуацією та амуніцію: бронежилет, штучний пістолет та кайданки.

Також на території університету є тактичне містечко, яке імітує реальні будинки та навіть цілі райони. Там курсанти відпрацьовують боротьбу з правопорушеннями у реальних обставинах. Все для того, щоб тренувати навички охорони публічного порядку та безпеки.

Тренуються й затримувати правопорушників, які перебувають в автомобілі.

А у лазерному тирі курсанти відпрацьовують навички використання спеціальної зброї. Для старшокурсників чи більш досвідчених стрільців працює реальний тир. Тут зброя справжня, а набої бойові.

Загалом, університет приймає студентів за двома спеціальностями: право та правоохоронна діяльність. Анкету на вступ можна заповнити на офіційному сайті. Також потрібно здати ЗНО з української мови та історії України, а також іноземної мови чи математики на вибір. Також на майбутніх правоохоронців чекатиме іспит з фізичної підготовки.

Останні новини

Дивитися все