Через цей підвал на Малій Арнаутській, 110-А, місцеві мешканці влаштували акцію протесту. За їхніми словами, під виглядом пункту приймання склотари та макулатури тут влаштували так звану наливайку і продають спиртне.

Жителі сусідніх будинків додають: тут стоїть постійний галас. Ледь не щодня лайки та бійки, які чутно навіть з протилежної сторони вулиці.

А почалося все це два роки тому, коли у пункту приймання вторсировини змінився власник. Відтоді там і почали продавати алкоголь та наркотичні речовини, — кажуть місцеві.

Зі своєю проблемою люди неодноразово зверталися до міських установ та правоохоронців. Втім, за весь цей час жодних змін. Місцеві мешканці впевнені: поліція не зацікавлена у розв’язанні цього питання.

Цього разу перед тим як викликати правоохоронців одесити звернулися до громадських активістів, аби ті посприяли вирішенню їхньої проблеми.

Аби побачити що зараз коїться у цьому підвалі, заходимо всередину.

В приміщенні купа склотари та макулатури. Приміщення у жахливому стані та руйнується. Проте на стелі вмонтована камера відеоспостереження. Питаємо у робітниці пункту, чи дійсно тут продають спиртне. Також намагаємося дізнатися, що саме зберігають в іншій частині приміщення. Проте працівниця каже, що не має ключа від дверей.

Згодом до підвалу заходять правоохоронці. Вони також хочуть перевірити сусідню кімнату. Після вимоги поліцейського відчинити жінка все-таки знаходить ключ від дверей.

Втім, нічого забороненого у кімнаті не бачимо. На думку місцевих, хтось з «клієнтів» так званої наливайки встиг попередити працівників, що їдуть правоохоронці. Тож поліцейські склали протокол через скарги людей та на цьому все закінчилося.

Однак мешканці Малої Арнаутської кажуть: якщо з боку правоохоронців та міських структур і далі не буде відповідної реакції, вдаватимуться до більш рішучих дій, ніж акція протесту.

Останні новини

Дивитися все