Они участники финала Всеукраинской премии Global Teacher Prize Ukraine.

По словам организаторов, главному победителю достанется приз в 100 тысяч гривен и поездка в Дубай на международный образовательный форум. Во всем мире Global Teacher Prize знают как «Нобелевскую премию» для учителей.

«Я викладаю іноземні мови, англійську та німецьку. І відповідно до конкурсу йшло анкетування, де я мав розказати про свої принципи виховання, принципи викладання, яким чином я зацікавлюю учнів, як я виховую глобальних громадян. І ось, напевно, на базі цієї анкети й були відібрані Топ-20», – рассказал учитель английского и немецкого языков Владислав Качур.

«Безумовно, у всіх у них є дуже потужна соціальна складова. Хтось працює з дітками з обмеженими можливостями, хтось організовує різноманітні заходи для дітей для того, щоб надихнути їх, показати, що все в цьому житті можливо, потрібно лише вірити в свої сили. Показує якісь інші горизонти, виводить із зони комфорту. Тобто це не лише вчитель, який відчитав фізику, розповів про формули, закон Ома, складносурядні чи складнопідрядні речення. Це щось значно-значно більше», – отметила руководитель проекта Алёна Северенчук.

Останні новини

Дивитися все